Voor werkgevers

Verenigingen barsten van het talent.
Via @Work powered by JongSelect komt u in contact met dit talent. Zo vindt u binnen de kortste tijd uw ideale collega. Heeft u interesse? Registreer dan als werkgever.

Meer weten? Neem contact op via 030 - 303 13 85

Registreer als werkgever

Maatschappelijke bijdrage

@Work is de eerste maatschappelijk verantwoorde vacaturebank en kan worden gebruikt als aanvulling op huidige HR/recruitment werving en selectie.

Bij het vervullen van de vacature door 1 van de leden, wordt de vereniging financieel ondersteund. Op deze manier draag jij als lid en sponsor bij aan het betaalbaar/aantrekkelijk/leefbaar houden van het Nederlandse verenigingsleven.

Hoe werkt @Work?

Profiel aanmaken

Heeft u interesse om kennis te maken met de kandidaten van @Work powered by JongSelect? Maak dan nu een profiel aan of neem contact op met de accountmanager via info@jongselect.nl

Plaats vacature

Na het aanmaken van een profiel plaatst u een vacature. Hoe uitgebreider, hoe beter. Door middel van steekwoorden kan de vacature makkelijk gevonden worden.

Zoek kandidaten

Met behulp van filters kunt u zelf op zoek naar geschikte kandidaten.

Meet & Match

Wanneer u met een kandidaat contact wilt, klik dan op de Meet & Match knop. De kandidaat krijgt een melding en jullie kunnen in gesprek. De kandidaat kan u natuurlijk ook een ‘Meet & Match’ verzoek sturen.

Heb je interesse? Neem dan contact op.

Stuur een bericht 030 - 303 13 85

JongSelect maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid