Voor verenigingen

Via @Work Brengen we leden van de vereniging en sponsoren samen. Op deze manier verhogen we de verbondenheid binnen de vereniging.

@Work powered by JongSelect brengt getalenteerde leden in contact met betrokken sponsoren. Wanneer er via @Work powered by JongSelect een match wordt gemaakt ontvangt de vereniging een vergoeding. Maar ook op het gebied van vrijwilligerswerk biedt @Work powered by JongSelect een belangrijke bijdrage. Ook vrijwilligersvacatures kunnen via @Work worden aangeboden; De leden van de vereniging kunnen zo snel benaderd worden om een passende vrijwilligersklus te doen.

Meer weten? Neem contact op via 030 - 303 13 85


Stuur een bericht

Hoe werkt @Work?

De introductie

Wij komen graag langs om uit te leggen wie en wat wij zijn en wat het @Work initiatief voor jouw vereniging kan betekenen.

We gaan van start

Nadat de samenwerking is beklonken, gaan wij samen in detail bepalen wat er nodig en mogelijk is op het gebied van communicatie en activatie om het @Work initiatief op jouw vereniging succesvol uit te rollen.

Aanpak samenwerking

Bij de samenwerking staat de ondersteuning wat betreft communicatie en activatie bij de vereniging centraal. Onder andere een continue flow van content voor de communicatie zal verzorgd worden door @Work om de activatie binnen jouw vereniging zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Meet & Match

Wanneer een lid van jouw vereniging een baan vindt, volgt er vanuit @Work een afdracht naar de vereniging.

Heb je interesse? Neem dan contact op.

Stuur een bericht

JongSelect maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid