Voor Kandidaten

Bij ons kun je op zoek gaan naar de perfecte bijbaan, stage of baan.
@Work powered by JongSelect heeft doorlopend nieuwe vacatures die aansluiten bij jouw zoektocht. Vanuit de vereniging sluiten wij toffe werkgevers aan. Dat kan zijn vanuit de businessclub of vanuit het netwerk. Ook benaderen wij werkgevers uit de regio om hun vacatures aan te bieden. Daarom kunnen we het aanbod scherp en passend houden.

Registreer als kandidaat

Bij ons maak je een account aan. Vervolgens vul je in je profiel goed in waarnaar je op zoekt bent, waar je interesses en je talenten liggen en voor hoeveel uur je iets zoekt.

Je kunt daarna zelf op zoek gaan naar een passende uitdaging, maar je kunt ook zelf gevonden worden door werkgevers die op zoek zijn naar een kandidaat als jij.

Wanneer er een match is, kun je op gesprek gaan bij de werkgever. Ga je aan de slag dan is dat extra tof. Jouw vereniging ontvangt dan een bedrag die ze kunnen gebruiken als extra sponsorbijdrage. Op deze manier draag je op een maatschappelijke manier bij aan het betaalbaar houden van het verenigingsleven.

Klinkt goed? Maak meteen een account aan!

Wij werken samen met onderstaande werkgevers

Als je op zoekt gaat naar een nieuwe baan, bijbaan of stage betekent dat ook dat je profiel goed gevuld moet zijn. Werkgevers gaan natuurlijk zélf ook op zoek naar jou als kandidaat. Zorg er dus voor dat je na het aanmaken van je profiel deze ook goed vult. Laat weten waar je ambities liggen, waar je naar op zoekt bent, hoeveel uur je beschikbaar bent en waar je goed in bent.

JongSelect maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid