Veritas @Work

Veritas en het online platform JongSelect zijn tot een unieke samenwerking gekomen: Veritas @Work.

Veritas @Work is een platform waar jij als lid van de vereniging de mooiste vacatures vindt voor een nieuwe baan of op zoek kunt naar een bijbaan of stage in de regio. Aanmelden is gratis! Iedere dag zal de website gevuld worden met nieuwe vacatures.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig mobiel nummer in.
Meld je aan als werkgever

Een greep uit ons aanbod

Hoe werkt Veritas @Work

Via Veritas @Work vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Dit kunnen sponsoren zijn van de vereniging, maar ook allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent. Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt vervolgens via de vacature laten weten dat jij geïnteresseerd bent in de functie. De werkgever ontvangt dan een bericht en zal contact met je opnemen. Voordat je het weet zit je dus aan tafel voor een kennismakingsgesprek!

Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en hebt ingevuld waar je naar op zoek bent, dan kan het ook zijn dat een mogelijke nieuwe werkgever jou vindt via het platform. Zorg er dus altijd voor dat je profiel goed gevuld is.

JongSelect maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid