Phoenix @Work

S.V. Phoenix en het online platform JongSelect zijn tot een unieke samenwerking gekomen: Phoenix @Work.

Phoenix @Work is een platform waar jij als lid van de vereniging de mooiste vacatures vindt voor een nieuwe baan of op zoek kunt naar een bijbaan of stage in de regio. Ook kun jij je via dit platform aanmelden als vrijwilliger bij de vereniging, waardoor Phoenix jou altijd kan inzetten voor een geschikte vrijwilligersjob. Aanmelden is gratis! Iedere dag zal de website gevuld worden met nieuwe vacatures.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig mobiel nummer in.

Een greep uit ons aanbod

Hoe werkt Phoenix @Work

Via Phoenix @Work vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Dit zijn leden van de businessclub, maar ook allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent. Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt zo reageren op de vacature via ‘Meet&Match’: de opdrachtgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kun je met elkaar in gesprek. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en ingevuld waar je naar op zoek bent, dan kan het ook zijn dat een mogelijke nieuwe werkgever jou vindt via het platform.

Sponsorinkomsten

Nieuwe baan of leuke stage gevonden via Phoenix @Work? Dan ontvangt de vereniging hiervoor een financieel aandeel. Deze kan gebruikt worden als extra sponsorinkomsten voor Phoenix, voor bijvoorbeeld een nieuw clubhuis. Niet alleen heb jij een nieuwe baan: je ondersteunt Phoenix hier ook nog eens mee.

JongSelect maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid