Meld je aan voor Kampong @Work

Kampong en het online platform JongSelect zijn tot een unieke samenwerking gekomen: Kampong @Work. Een maatschappelijk verantwoorde manier van werving en selectie.

Kampong @Work is een platform waar jij als lid van de vereniging de mooiste vacatures vindt voor een nieuwe baan of op zoek kunt naar een bijbaan of stage in de regio. Ook kun jij je via dit platform aanmelden als vrijwilliger bij de vereniging, waardoor Kampong jou altijd kan inzetten voor een geschikte vrijwilligersjob. Aanmelden is gratis! Iedere dag zal de website gevuld worden met nieuwe vacatures. Elke plaatsing levert een financiële bijdrage op voor jouw vereniging.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig mobiel nummer in.

Een greep uit ons aanbod

Hoe werkt Kampong @Work

Via Kampong @Work vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Dit zijn leden van de businessclub, maar ook allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent. Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt zo reageren op de vacature via ‘Meet&Match’: de werkgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kun je met elkaar in gesprek. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en ingevuld waar je naar op zoek bent, dan kan het ook zijn dat een mogelijke nieuwe werkgever jou vindt via het platform.

Sponsorinkomsten

Nieuwe baan, bijbaan of leuke stage gevonden via Kampong @Work? Dan ontvangt de vereniging hiervoor een financiële bijdrage. Zo draag je bij aan het betaalbaar houden van je vereniging waar jouw club sterker en beter van wordt. Niet alleen heb jij een nieuwe baan: je ondersteunt Kampong hier ook nog eens mee.

Via @Work draagt Kampong samen met JongSelect bij aan een unieke, maatschappelijke manier van werving en selectie.

JongSelect maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid