Ceres @Work

Ceres en het online platform JongSelect zijn tot een unieke samenwerking gekomen: Ceres @Work.

Ceres @Work is een platform waar jij als lid van de vereniging de mooiste vacatures vindt voor een nieuwe baan of op zoek kunt naar een bijbaan of stage in de regio. Aanmelden is gratis! Iedere dag zal de website gevuld worden met nieuwe vacatures.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig mobiel nummer in.

Een greep uit ons aanbod

Hoe werkt Ceres @Work

Via Ceres @Work vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Dit zijn leden van de businessclub, maar ook allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent. Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt zo reageren op de vacature via ‘Meet&Match’: de werkgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kun je met elkaar in gesprek. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en ingevuld waar je naar op zoek bent, dan kan het ook zijn dat een mogelijke nieuwe werkgever jou vindt via het platform.

Sponsorinkomsten

Nieuwe baan, bijbaan of leuke stage gevonden via Ceres @Work? Dan ontvangt de vereniging hiervoor een financiële bijdrage. Zo draag je bij aan het betaalbaar houden van je vereniging waar het sterker en beter van wordt. Niet alleen heb jij een nieuwe baan: je ondersteunt Ceres hier ook nog eens mee.

Via @Work draagt Ceres samen met JongSelect bij aan een unieke, maatschappelijke manier van werving en selectie.

JongSelect maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid